Tuesday, February 9, 2010

1,2,3,4,5,6,7 days!

Hye babe!
Hari nih aku dah cipta rekod! dengan teroverrrr limit tido.Aku bangun pukul  2pm. Terrerr x? Terrerr x? Bayangkan, daripada smlam aku dah start jadi x betol.Naik train..naik bus lah..jalan kaki lah..hape lahh..sume dengan muka masam n muka bengis.haha.Aku penat woOOo..kaki aku dah makin longgau.Kalo gerak2kan skit dah boleh dengO bunyi urat2 kaki meletop. Mmg sgt2 pening kepala nih..  Pagi td pon, pas mndi, aku duduk sowang2 kat blakang umah abg aku nih, lepak sowang2..nak katakan pmndangan cantik.x de rr sgt..sbbnye ada ampaian baju je pon..tp besh rr sejuk..baru nak tangkap jiwang, dah hujan..terus aku tkedek2 larik masuk dalam.Panggil abg aku, suruh bawak naik panadol..Then terus tido smpai petang!

Howyeehh..aku pening maybe sbb Smalam satu hari aku n family pegi kluar Bondi Beach kot..Wow! Sgt2 chantek howkeyh! aku jadi jakun..kalah pantai2 lain.Yg penting, air pantai diorang bukan datang dari sumber Paya Mengkuang.hoho. Kat sni aku suggestkan korang pkai sunglasses..HAHA. diorang kat sni slumber skit..ada yg bersidai kat tepi pantai seksi meksi.Ada yg x de sehelai urat benang pon ada.So, pandai2 rr korang kawal pgerakan mata korang.haha. 

Spnjang kat sni, aku dah pegi Harbour Bridge, Bondi Beach,Paddys,Opera House, Luna Park...and hape tah lagi..Next week, mau pegi peluk Koala n kanggaroo..hihihi..X sabo.

1,2,3,4,5,6,7 days!!
ada 16 hari lagi!

Nah! Hamik! Pic yg aku peram2 nih! 

 yeahhhh!!! Muncung mari!

HarBour Bridge kat belakang tuhh..hehe :)


In front Of SydNey Opera House

Bondi Beach! :) Air biru watercolour katanyewww..!


Belambak mat salleh and minah salleh bersidai kat sni..ada yg sampai terjunam2kan diri dalam pasir pon ada..punyelah taksub.huhuhu



Suke time malam2 nih!! Besh!! kaki aku kuat time nih! sanggup jalan kaki jauh2..hehe

Ok! sekian :)