Tuesday, May 25, 2010

D.A.R.A dot COM


Hollaa guys..

ryte now, aku baru je pas cuci muka..bawu je tanggalkan make up,bawu je balik dr lepaking bersama2 adik bradik yg terchinta.yeahh! Weeeeee..as u all know, aku ada update ceghita aku dekat twitter,kat pesbook and lain2 laman web sosial (wow! skema nye,hehe). tarikh yg sgt2 besh kot arinih, 24 May :)

Now, aku kat umah my sys.daripada minggu lepas lagi aku kat sini..Aku datang nak tumpang umah my sys, cuz aku kena pergi Shah Alam.Ada komitmen skit.pergi mencapai cita2 terpendam jap..ngaaa~~menggapai bintang2 di langit.Wahh gittcchhuuulahh sastera kau Irine! :)  
Alhamdulilah...skang nih, salah satu impian aku dah tercapai kot :D
Tapi..kadang2 cam x sangka lak kan semua nih boleh tertunai dalam hidup aku.

Awal2 lagi kot aku dah roger2 abg aku, Si Aizul tuh..suruh dia amik cuti arinih.yer rrr..dia kan skang tengah practical..demi mencari sesuap nasik dan nafkah untuk adik dia :P Gigih nih call Benjoy minggu lepas, nada suara pon mmg sebak2 nak nangis sbbnya x tau boleh datang ke x Shah Alam.Byk lak intronye kan?Ok..aku cerita nih..aku pergi Shah Alam Seksyen 15 sbbnya aku nak pergi Studio Karangkraf :) Ada shoot2 sikit..
Sbb apa? x nak derr aku bgtau skang..nnt x sasssspeenn. Yang penting, jgn lupe dapatkan Magazine Dara.com edisi Julai ok? nnt nengok rrr :P

Arinih pon..pagi2 lagi dah bangun siap2 nak g sana.Aku pergi tadi 3 orang je..dengan my siblings, akk and benjoy.Diorang sgt2 besh ok :) Love u all! sgt sporting sbb sanggup layan kerenah adik korang nih.

Sampai2 je kat studio Karangkraf tuh, terus masuk bilik make up untuk dimake upkan dengan make up artist profesional.Wa tabik sama lu lah!!! muka aku yang lesu2 tuh terus bertukar jadi segar bugar :D Make up pon sgt2 natural :) Yang penting...make up by MAC ok. Nasib baik x de guna avon ke..jenama2 lain rr..nikmat tol bila dapat pakai MAC =)
aku bagi korang ngk pic aku kat lobby karangkraf nih je..yang lain2  x boleh! hahaha..kena beli sndiri magazine Dara.com tuh sndiri :)

Daripada A to Z...memang aku puas hati sgt2.Just skang nih, aku tunggu hasil dia je.hihi.Baju semua sponser..tudung semua sponser..make up MAC sponser..semua sponser..besh kan? =) Thanx a lot kat semua krew-krew production yang sgt2 sporting and sgt2 besh!!! Suka sgt2 ngn cara diorang :) Lama giler kot kat sana tadi.Pagi2 je dah menepek kat sana daripada pukul 8.30 a.m - 2 p.m.
owryte..agak berpinar dan berpusing2 kepala aku ye sbb aku ngah sakit perut time tuh..tp aku tetap gigih nih semangat..bukan sng nak dapat peluang macam nih kan....
 
Actually, aku memang nak show kan korang gmbar aku kat studio tadi.Tapi, aku kena la hormat diorang kan..magazine belum keluar lagi..nnt tak saspens.mane aci..korang dapat ngk aku free2 cenggitu je kan..beli rr nnt :P
Ingat ok? Edisi Julai :)


gara-gara sakit perut..aku memang dah tak boleh nak berdiri tegak dah time nak balik nih.hahah..kaki n badan dah x centre..kaki tuh dah serupa macam tak bedung je nampak.korang x tau..aku menanggung azab sakit perut time nk balik nih.haha.

Muka penat terserlah time nih. Mulut dah beku time nih gara2 kira-kira 5 jam berturut2 asik senyum :)

Ok la babe...
mau chawww dulu.
Yang penting,
jgn lupe dapatkan Magazine Dara.com Edisi Julai ok?

sbbnya..pic2 yg aku show nih sume  x brape nak gempak..pic time aku nak balik rumah je pon..ngaaa~~
bye2:D