Tuesday, May 11, 2010

Thanx To UTUSAN MALAYSIA :)


Assalamualaikum..
Sebenonye..aku baru je bangun tido nih.ngaaa~ Itulah motif yang aku nak cakap sebenonye:P Kepala aku pon still rasa sakit nih. Tidur aku terganggu sebab jiran aku kat sebelah bising-bising sikit. Disebabkan aku takleh tahan, tepat pukul 12 tengah hari, 14 minit dan 13 saat, aku bangun dan terus menonong masuk dalam toilet. Tak tergamak melihat diri aku sendiri kat dalam cermin.ngaaaa~


Aku pernah dengar orang cakap, bagi menilai KECANTIKAN seseorang , lihat rupa orang itu time dia bangun pagi. Andai katalah kan, korang kelihatan cantik walaupun dalam keadaan kusut masai camne skalipon sebab baru bangun tido, maka korang,korang dan korang semua memang selayaknya diiktiraf CANTIK :)
DAn aku pulak? Owhh..jangan mudah terpedaya! muka aku time bangun-bangun tido teramatlah sangat comot! hahah.Rambutku bagai hantu sundalbolong yang ayu dan sopan.ngaaaa~ :D bedak sejuk bersepah-sepah kat muka aku..tomato-tomato yang ditepek kat muka bertaburan..haiiihhhh!
Ok?dapat info yang bernas daripada entry aku kali nih?yehhhh..bagush!


Ok entry kali nih just untuk cakapkan sangat-sangat TERIMA KASIH dekat Kak Mira from Utusan Malaysia.Sbbnye..last day, hari Ahad, ada 1 page cerita pasal aku kat bumi Sydney.hihi.Mesti ada antara korang tiba-tiba belek paper je paper tuh cakap 
"eyhhh..macam kenal je budak nih.."...
"eyhh macam kenal je baju purple ala-ala ropol2 langsir nih"
ngaaa~




Actually, bulan lepas kot aku kena interview daripada writer Utusan. aku pon main cakap and cerita je kot pengalaman aku kat sydney. Mak and ayah aku pon mana tau pasal nih.aku senyap2 je.ngaaa~
Last2..arituh ayah mak aku baca.Smpaikan ayah aku baca ulang-ulang kot.Yg x leh blah..ayah aku lagi rrr...dia amik paper tuh senyap-senyap and then letak dalam kereta dia.hihih.Comel la bapak aku nih !




Cerita aku bukan yang sebelah kanan tuh ok.haha.aku x pandai masak masakan cina:P ngaaa~:P


X dapat baca artikel dalam Paper Utusan tuh?
Usah risau! usah gentar! 
meh meh..ngk nih :)


Followers blog makin bertambah..!!
masuk 2000 orang je orang follow, aku celebrate spesel punyew! haha.
tgguuuuuu!!
*tetibe terasa x sabar lak nak celebrate dengan cake2 bagai* heee


*yang x lehh blah dalam paper tuh, dalam profil aku tuh, aku punye cita2 "guru" .hehe..aku bagi jawapan selamat :)

Thanx jugak kat sape-sape yang baru 1st time masuk blog aku nih:)
Toksahlah jadi silent reader lagi...terus tegur je aku :)
heheh