Tuesday, October 26, 2010

You & Ai....Everlasting..


Ini kisah Aku dan Dia...


Ssshhhhh....Ssssshhhhhh..... =)
Dulu Single....Kini BERDUA...elelelelele :'D


Kalau dah berkenan, jumpalah ayah dan mama ;p

Hidup ini cukup INDAH bila ada orang yang tersayang berada di sisi kita 
di kala waktu susah dan senang,
di kala waktu sedih mahupon gembira


Jangan peygang2...duduk renggang2... :P

Abis dahh entry buat kali ini.! haha.
Ringkas! Padat! Mutakhir! agaga...

Yang penting!!!~ Masing2 pipi dah tombaM.
Jangan salahkan ibu ngandong.. :P

p/s : lepas nih nak lebihkan entry bergambar je lah..senang sikit.
Gambar kan menceritakan segala-galanya.Entry2 macam nih tak elok mengarang panjang2..haha.
Kita gambarkan perasaan kita dengan gambar sahaja.

Serius takde masa nak update blog skarang.Busy dengan final exam dan Interview.
Tgu i punya entry after abis exam la yewk.
Bui Bui!~