Thursday, November 4, 2010

Fly to China~


Salam.
Hai semua


Pre-Renovation SALE !!
Yibbaaa..yibbaaaa!  tengok pic pon dah tau kan?
So, stay tuned la ok wahai kaum-kaum wanita dan muslimah-muslimah di sana ;)


11 hari yang aku rasa agak best la kot..11 hari? Whut? Apekemendaminatang tuh? Offffooohhh...11 hari cuti sblum nak amik last paper final exam on 14th november nih. Abang aku, Benjoy pon balik. Tuh la motipppp sebenonya kan kalo dia balik, at least ada kawan2 sekepala yang gile sikit.Bukat stakat kawan sekepala, rakan sengigau time tido pon yew jugok laaa gamaknyeeee...nyiahaha.. Abang aku boleh lagi ajak aku masuk show Mari Menari. haha. Takleh banggg...murni memanglaa ex-penari kelab budaya, tapi bab2 nak liang lentok segala,masuk badan celah bawah kaki tuh, angkat-angkat badan,lambung-lambung, campak-campak, angguk-angguk geleng-geleng..Tuh semua Nauzubillah laa kan. huhu. 

Anyway, just another quickie of hang out photos with my bucuk-bucuk bacin hapak kulapok bro, Benjoy Marcello! 


Dia nih pemalu sikit. So, mampu tunjuk pinggul dia je..nyiahahaha!
Abang saya askar taw. Askar pelancong! haha.


mak cakap, sejak daripada mudalah kita kena jaga tulang-tulang dan otot-otot kita daripada terjadinya musibah seperti pic di sebelah aku nih.
Minumlah susu anlene! *tetibe*


Hari pertama cuti je, dah fly ke China. Sungguh menyeronokkan! ASyikkkkk!
* China Town je uOOollssss !
Lokasi : Jonker Walk




kita lawan sape paling comel!


Bulat cam pelampong.


Last but not least,
Inilah bukti cinta aku terhadap facebook. ngeehhh~
Keychain comel gile kot! Hadiah untuk benjoy sempena besday dia 5 tahun lepas lupa nak kasi.huahauhau
*jari kertu abg aku*



bye~ see u next time!