Sunday, December 12, 2010

LOVE is a PROMISE (EPISODE 1)


Assalamualaikum semua :) 
Ehem..ehem..lama kan aku dok menyepi selepas meninggalkan korang dengan seribu satu persoalan tentang last entry aku yg bertajuk "DUP DAP DUP DAP" tuh.hehe. Hanya berbekalkan video cinonet yang tak sampai beberapa minit tuh, fuhhhhhhh..hamik hanggg..200 lebeyh comment orang dok comment-comment dok meneka. Ish, korang nih, memang suka main teka-teki ke ape nih? hehe. Btw, bagila aku masa sikit nak update blog..banyak episode nih aku nak buat dalam blog aku ni.hehe. Tak rugi korang tunggu..sebab orang yang sabau menunggu tuh la, orang yang beruntung.kuikuikui.

Aku tinggalkan korang dengan beberapa keping pic ok?
Bukat stakat gambar, aku bagi skali video :) Janganla korang terasa pelik kalau dolu-dolu bila masuk blog IRINE NADIA MARCELLO je, mesti bingit dengan lagu2 indon.hikhik. Tp now, dsebabkan aku dah letak video dekat blog ni, so aku bagi korang peluang dengar and nengok video plak.hehe. Hope korang enjoy!


Pic by : QAYYUMSTUDIO.COM
Make Up by : CPM HONEY NURHALIZA
Model dua howang yang sedang geli hati tak hengat dunia kat dalam pic-pic nih semua toksahlah dok tanya.hihi


LOVE is a PROMISE !

Our Video :)


:-) +  :-)

Ini Kisah AKU dan DIA
ingat tak dulu entry yang ini ?
YOU and Aii....Everlasting :) 


You Make Me Happy When Skies Are Gray :'D

Tgu next episode ok. Yang nih untuk korang cuci-cuci mata je dulu :) 
Next episode aku buat karangan panjang-panjang and ceritakan apa yang tersirat dalam video dup dap dup dap tuh..Janji! X tipu! :)

Bye uOOllls!