Tuesday, January 25, 2011

Siapa yang menang CONTEST CST PRODUCTION & LRKL ??


Assalamualaikum semuaaa :)



Siapa eyhh yang menang Contest CST PRODUCTION & LRKL tuh? :) Mesti ramai yang tertanya-tanya kan siapa yang berjaya menang contest besar tuh. Hadiah pon bukan calang-calang dan senang-senang mereka yang terhebat beri dekat kita semua. Thanx kepada CST dan LRKL yang membuka peluang kepada kita semua untuk mencuba nasib. 

Ingat tak entry MY DREAM WEDDING yang aku hasilkan sebelum nih? Segala impian dan angan-angan aku, aku ceritakan. Walaupon aku tau tak semua dream wedding aku  akan menjadi kenyataan, tapi tak salah kan kalau kita nak pasang impian kita sendiri :) Sebabnya, yang macam aku cakap sebelum nih pon, kita bermula daripada angan-angan dan impian, lantas menjadi kenyataan.

CST PRODUCTION and LRKL sudah announcekan START VOTING  pukul 6 pm tadi kot kalau tak silap aku. 

VOTING sudah pon dibuka jap tadi sehinggalah  
11.59 malam 31 Januari

Jadi u guys, ape tunggu lagi, 
kalau korang rasa Irine and pasangan Irine layak untuk menang contest nih,
boleh UNDI IRINE  DI NO. 52 DENGAN MENEKAN  BUTTON "LIKE" di laman web rasmi CST.


UNTUK MENGUNDI IRINE DI NO.52 ! N0.52 ok! 
Dalam senarai entry tu ada banyak, sure2 korang pening. 
Korang carik NO.52, NO. 52, NO. 52 dalam senarai tuh untuk vote Irine dan pasangan Irine ok. Contest nih 50% daripada judges CST dan 50% lagi daripada undian korang semua. Irine harap korang boleh membantu Irine :)

Jasa kalian amatlah Irine hargai. Aku tak paksa. Kalau boleh, aku nak korang semua vote aku biar atas dasar jujur, ikhlas and telus. Kalau korang rasa dengan entry MY DREAM WEDDING yang aku hasilkan tuh betol-betol layak untung menang contest nih, korang vote lah ok! :) Sebaik-baiknya, aku tak nak ada unsur-unsur paksaan..sebab kita kalau nak buat sesuatu tu pon biar dengan kerelaan hati kita sendiri. Yang sebetol dan sejujurnya, aku pon teringin dengan apa yang orang lain inginkan. :'D

InsyaAllah, kalau ada rezeki aku dekat contest nih, salah satu daripada dream wedding aku untuk menjemput tetamu daripada kalangan para blogger ke kenduri aku nanti, mungkin boleh tercapai.. :) Janji aku untuk menyediakan meja santapan khas yang disediakan khas untuk para blogger dan rakan-rakan dunia alam maya di kenduri aku nanti pon, kalau ada rezeki mungkin akan dilaksanakan :)  Dekat situlah, aku nak membalas jasa-jasa korang kan :)

Jadi, jangan tunggu lagi untuk 
VOTE IRINE DI NO.52 ! :)

Yang baik datang daripada Allah, dan yang buruk datang daripada Irine sendiri :)