Wednesday, May 25, 2011

Masanya semakin hampir...


Assalamualaikum.
Pernah tengok dan baca kan entry aku yang Pejam celik Pejam Celik & Muncul balik tak? Sape yang always follow perkembangan blog aku ni, mesti tau cerita ni :) Cerita aku pegi tempah baju. Thanx sangat-sangat dekat u all jugak sbb bantu aku untuk beri pendapat design baju mana yang sesuai and cantekk. Ingat kan yang aku pernah mintak pendapat korang antara design 1,2,3, dan 4, mana satu yang menjadi pilihan. Sebanyak 272 comment dan pendapat aku terima dalam entry tersebut. Semua pendapat korang sangat2 membantu aku ^^ Tima tacih beb! Korang memang the best! Cheletttttt jari sikittt mehhhhhh!

Selepas 2 bln jgk aku tgu baju untuk disiapkan, akhirnyee..jeng jeng jeng.. hehe. Baju belum siap lagi sepenuhnya. But semalam, diorang dah start panggil untuk pegi fitting baju :) Nebbeeeessss weyyy nebbeeessss nak ngk baju sendiri nak siap.huhu. Just fitting je, Arma nak tgk ukuran baju yg dah siap tu ok ke x, ada yang perlu dikecikkan kee..ada yang perlu dibesarkan keee (haha), and whutsoeva..Beading2 dekat baju semua belum siap lagi, mgu depan baru siap abisss and smgu nk dekat nnt,dah boleh amik baju. yeayyy :"D

Jom layannn gambarrr Arma Boutique :) 


ALL PIC credit to Arma Boutique
U all boleh laa datang butik dia @ Sri Kembangan ni. ^^
Mungkin bagi yg 1st time nak ke sini, pening2 skit kot ngan jalan dia. Sebab byk simpang2 nk g sni. Nampak sangat tuh pengalaman sesat aku,haha. Tapi pengalaman aku bukan sekali, tapi semalam pon salah masuk simpang gak. ngeeee. Dengan jalan jem tak hengatttt nye lagi, aiyaarrrkk, rushing betol semenjak dua menjak ni. Ya Allah..permudahkanlah urusan kami..


Selesa sangat kat sini.Rasa cam nak tido krrrrooOohh krrOOhhh je terus kat boutique ni.


Cantek kannn deko2 dalam boutique ni ? =) Rugi u all tak dapatkan service diorang..Jangan risau, Arma akan beri korang harga terbaik dari ladang untuk customer2 dia.
( dah start nak pengaruh dan hasut2 korang.hikkkkkk)


Nampak kan yang ada yellow curtain tu? yang tu tempat for fitting baju ^^
i dapat feeling2 comel sangat bila dah keluar dr fitting room tu untuk tunjukkan baju dekat my love semalam.
tersenyyummmm terusss die nengokkkk i time keluar dr fitting room :p  ( huhuu..).


 ..........dan..........


Masanya...
    Semakin.......
              Hammmpiiirrr...............



Nebessssss weeyyy nebeeeesssss..tenangkan aku cepat. huhu.ngehhhh.



Nak tengok baju Irine n my partner?



Nantikannnnnnnnnnnn.......





TO BE CONTINUED..

:)


p/s : Alhmdulillah, result sem ni meningkat ^^