Saturday, May 7, 2011

Quick update


Babe, cuba teka aku update entry ni bila? Jangan nakkk buat2 shockk pulak tetibe eh bila aku cakap ni.. Aku update entry ni pukul 4.58 a.m. Tp publishnye lmbt la. Takde entry panjang lebau-lebau untuk kali ni. Just nak bagitau yg jappp lagi nak btolakk dahh pegi bcuti dekat somewhere. Bukan bcuti sgt laaa..lebih kepada family day office mak aku.

Yang aku tau,  1st activity ialah treasure hunt. Aku tak faham betol treasure hunt ni. Nama pon pencarian harta karun. Harta nye xde pulakk aku jumpe. huhu. Owhhh yerrww, btw, doa2kan laa family i ye moga2 menang treasure hunt ni :P 1st prize agak lumayan, dapat TV plasma. Boleh jualll balikk tu. (haha). Taktik untuk bawak broadband ke mana2 sahaja perlu diteruskan dalam misi mencari harta karun kali ni.

Tgu kepulangan aku yerrr kawan-kawan semua untuk update entry family kat sana tu nnt. Mintak-mintak laa ada cerita best sepanjang dekat sana.Ppppuuuhhh! Phhhuhhh! Pphhhuuhh!



Ohh..ni pic time kenduri kawen :'D
Sebelah kiri dan sebelah kanan aku tidak dikenal pasti sape.

Cuba teka kat mana aku nak pegi cuti kali ni?
Sila teka cepattt sebelum aku hasilkan entry lain.