Saturday, June 25, 2011

A step nearer to a new beginning


Assalamualaikum.
Lama menyepi dan mendiamkan diri. Tup tup tengok ada perubahan dalam diri sendiri. hihi
Janganlaaa tanya "kenapa Irine Nadia tu dah lama x update blog eh". huhu. sebak lak rasa  tiba2 kalau ada yang bertanyakan soalan macam tu :') Aku rasa, mesti ada yang dapat hidu-hidu kan apa yang terjadi dalam hidup aku semenjak dua menjak ni. huhu. Walaupon aku tak update ape-ape cerita pon dekat blog, tapi  masih ramai lagi yang dapat menjawab teka-teki ni. 

  Tadd..tadddaaaaaaaa.... :)
salah satu daripada my hantaran for him. 

Kawan-kawan smua, please Doakan Kami.
Ya Allah, semoga kami tabah dan sabar melalui fasa  yang baru dalam hidup kami..
Ya Allah, semoga kami dapat bersatu dalam ikatan yang suci dan diredhai..
 

Camera Cake. Canon EOS 7D

2 in 1. 
Dua perkara yang sangat penting berlaku dalam satu masa. 
Happy birthday my lovely fiance :) 
Gigih survey2 tempat yang boleh buatkan cake camera ni. 



p/s : ramai orang tanya, ape rasa cake camera ni. Aku cakap, cuba korang rasa, makan and gigit sendiri camera dslr yg real tu, camtu la rasanya.ekekee :P 
* rasa cake la, perisa moist chocolate.cupcake yang atas tu pon same. cantik kan? :)