Tuesday, September 27, 2011

Food + Family/Friends = FUN!


Assalamualaikum.
Hye you all :) Kali ni nak bawak anda semua ke dunia makanan lagi sekali. ahax! Sebelum tuh, nak lah jugak buat survey, siapa yang memang suka makan dan merasakan diri dia memang kaki makan? Yelahh, macam aku sendiri, aku memang suka makan dan makan, tapi you all suka tak kalau kita makan dan ditawarkan dengan pelbagai diskaun sehingga 80% ? WoOOooo!! 80% ok! lagi 20% dah dapat free.hehe. 


(boleh click link di atas untuk  visit this website)

MakanDeals.my dilancarkan dengan tujuan untuk memberi peluang kepada anda untuk mencuba sesuatu makanan baru di restoran/kafe pada harga diskaun sehingga 80%. MakanDeals.my juga menawarkan pelbagai tawaran istimewa untuk dinikmati oleh anda bersama keluarga mahupon rakan2 tersayang.

Menggunakan konsep daily deal dan group buying, pihak MakanDeals.my bekerjasama dengan pemilik restoran/peniaga makanan untuk menawarkan diskaun sehingga 80% khas kepada anda untuk mencuba makanan-makanan di restoran mereka.

WHO LOVES MACARONS ?
Kalau tanya Irine, Irine awal2 akan angkat tangan dulu! hehe. Sebab Irine sendiri suka makan macarons. Irine sure ramai yang dah rasa macarons kan? Yang belum pernah cuba lagi makan maracon ni, MakanDeals.my ada menawarkan diskaun untuk macaron ni ! 



Deal #1: 10 Biji Macaron Pada Harga RM10 Sahaja!
Harga asal: RM20
Harga selepas diskaun: RM10 (50% diskaun!)


Gulpppp! Fresh from oven!


Dengan 4 perisa yang berbeza, korang semua boleh campur-campurkan any flavour dalam order korang :) Menarik kannnn? Belum makan lagi, dah kecut liurr ngk macaron yang cantik-cantik and colourful ni !


10 pieces of Macarons in a box with mix flavours of :-
Chocolate, strawberry, blueberry, cream cheese.



Red Velvet Cupcakes
Cupcakes! :P My favourite, dalam blog Irine yang before ni pon, Irine banyak cerita about cupcakes kan? Now,ada promotion !




Deal #2: 4 Biji Red Velvet Cupcakes Pada Harga RM8 Sahaja!
Harga asal: RM16
Harga selepas diskaun: RM8 (50% diskaun!)




Untuk memudahkan lagi, you all boleh "LIKE" fan page MakanDeals.my and follow mereka di twitter !

Facebookhttps://www.facebook.com/MakanDealsMY