Thursday, November 10, 2011

Dress and Veil for Nikah @ Engagement (first come first serve basis)


Assalamualaikum.
Hye you all :)


Tahu dan perasankah anda bahawa esok adalah tarikh yang sangat cantik dan super super cantik?

Esok ialah hari JUMAAT yang bersamaan dengan tarikh 11.11.11
Tarikh yang ramai bakal-bakal pengantin yang akan melangsungkan hari bahagia mereka.

Terima kasih kepada yang bertanya tentang mana baju dan tudung masa event Irine yang lepas :) Now, irine dengan berbesar hati nak menyewakan full set dress,veil dan tudung Irine masa tunang aritu. Kepada sesiapa yg bakal berkahwin atau bakal mengikatkan tali pertunangan yang sedang mencari dress dan baju untuk nikah/tunang, Irine ada menyediakan full set dress & veil. Dress dan Veil Irine ni, Irine tempah di Arma Boutique. Wowww! Jadi, jangan lepaskan peluang ni !! hehe.


My full dress :)
Fit size S and M.


Dress ni ala-ala baju kurung moden sikit. Memang cantik. Masa Irine tempah ni pon, designer tu pon dah cakap baju Irine ni dah macam baju nak tempah untuk baju orang kawin. ngehehehe. Dress ni memang sesuai untuk event nikah ataupon tunang :)


3 in 1
Full set of veil. Ada 3 jenis, tudung awning yang dalam tu, then dekat luar tu ada satu selendang plain yang akan dililitkan, dan last skali selendang utama nya yang banyak beads ni :) Bagi yang belum tahu, cara pakai tudung ni pon mudah dan tak complicated. Nampak kemas.  Cara pakai tudung ni mudah macam kita pakai tudung awning dan lilit selendang yg lain di luarnya sahaja.


Bagi yang berminat, anda bolehlah email kepada :-
irine_nadia@ hotmail.com


InsyaAllah, anda akan menjadi bertambah-tambah berseri apabila mengenakan dress dan veil ni :)