Tuesday, November 8, 2011

Something interesting to Share with you..


Assalamualaikum.
Hello loves! :)
Quickly update from me, found something interesting on the internet.


 credit to khazanStudio

So, mana satukah anda dalam gambar-gambar di atas?  
Ke takde dalam senarai? Ngehhh3x.. :P Macam-macam jenis tudung and style skarang ni. But now, rasanya macam dah back to zaman tudung bawal je. I think so.Termasuklah orang yang tengah cakap ni :'D


Owh, btw, aritu dekat facebook aku, ada someone anta comment kat wall aku,


Yeahhh..aku baca-baca balik comment tu 2-3x before nak reply, masa bila aku start aktif balik join magazine.huhu. Then, terus reply cakap salah orang ni..konpem salah orang :'D Belek-belek balik dekat magazine Wanita. At the same time, aku memang baru beli magazine tu. Dah habis baca dah pon, tapi mmg tak tnampak lah muka aku tertempek dekat situ :P huehuehue. Check-check balik, mungkin gambar model yang nih kot yang dimaksudkan :p 



Nih laa kot yang dimaksudkan :P hehe.
Aku rasa mcam xde pon same. Tapi, kenapa bila aku tunjuk dekat Cik Tunang dia kata ada iras2 gak. hoho. Sebab aritu aku saje je try cuba test dia. Saje-saje jelaaahh nak uji dia. Aku cakap lah camni :-

Me : "abang, ngk ni, owg masuk magazine"
Cik Tunang : "Ehhh..masa bila punye ni, x bgtau pon."

Me : terusss Sentapppppppp~~~
haha.







Lawa and comel model ni. Ada sape2 kenal dia? hehe :'D

Ok lah,
bye-bye. Pendek je entry ni :'D