Monday, November 21, 2011

Surpriseeeeee for him :)


Assalamualaikum.
Hye people! :) 
Selamat malam semua. Sorry sebab lately ni aku suka post dan publish entry tengah malam dalam pukul 10 lebih. Memang sekarang aku dah start cuti sem, tapi dalam waktu seminggu ni aku ada attachment :) So, daripada pagi sehinggalah ke petang, memang aku busy. Waktu malam je yang aku ada untuk luangkan masa untuk online. Itu pon, waktu malam aku sekarang, aku menghabiskan masa untuk meng-reply kesemua email-email yang masuk untuk order product terbaru yang aku baru perkenalkan kepada korang semua aritu, MIRACLE TAB.

Back to the point, 
"SURPRISE FOR HIM" 

Dengar title macam gempak je, macam romantic je. tapi...kesinambungan title entry ini ialah surprise for him yang tak menjadi. hoho. Yer, tak jadi. hehe. Nak dijadikan cerita, hari tu aku plan something untuk Cik Tunang. Aku tak tau lah kenapa kan, aku sukakan something yang suprise. Aku suka "disurprisekan" dan juga "meng-surprisekan". hehe. Sory ayat grammar BM terabur di situ :'D Kali ni, aku plan untuk bagi Cik Tunang cake. Bukan saja-saja nak kasi cake, tapi as celebration for anniversary bulanan and sebagai tanda tettttt..;p Ngade-ngade tak. hihi. 


Surprise for him. Aku tengok muka dia pon cam pelik jee, nape ada cake ni. Aku pon cam konfius nak jawab ape. Sebab time aku pick up cake ni, pegi skali same-same dengan dia. Sebab tu lah x menjadi kejutan ni. hehe. Aku plak jenis yang tak pandai nak menggoreng ayat and tipu olok-olok depan dia. huuuuuu~ :'D


Rainbow Cake :) 

Nampak je cam comot cake tu. Bagi pandangan depan dan pandangan atas serta pandangan tepi, mmg nampak setompok segi empat je cake ni.Tapi for me, bessttt sebab cake ni aku tempah cheese cream :) Tapi, x tau lah Cik Tunang kata sedap ke x. huhu. Nampak gaya cam sedap, sebab time nak balik aritu, dia suruh simpankan cake ni untuk dia :p  Yang sebatang candle terpacak atas cake ni, sengaja je letak. Kasi effect meriah :P


Rainbow Cake with Cream  Cheese


Comel tak ? hikhikhik 
( tetibe aku rasa aku ni romantic..ahax! ) 


Yang buatkan aku suka cake ni, sebab suka dengan printable item cartoons ni :)
Aku suka sebab comel and kita boleh tempah nak tulis word ape dekat cartoon yg kita nak ni. Sebenarnya, masa dia bagi cake, cartoon-cartoon ni semua dia tak letak. Cartoon ni ada dalam plastik and kita sendiri yang pacakkan dekat atas cake :'D Macam terabur sikit susunan cartoon kat atas cake ni. hehe.


I like thisss! King and Queen :) 
Bulan depan ada supriseee lagiii for him. Miyauuu :'D 


p/s : Woaahhhhh...nampak cake ni teruss rasa nak makan and bukak fridge laju-laju kat bawah!

Ok bye-bye. Tak mau kacau korang baca entry aku panjang-panjang sebab aku tau sekarang ni time MALAYSIA VS INDONESIA! 
Aummmmmmmmm!!