Wednesday, December 7, 2011

Wordless Wednesday - cinta muka buku..eh cinta muka bulu..



Pertemuan muka buku~

Rasa macam tak boleh nak hilangkan perangai aku sendiri daripada dulu suka menulis diary. Walaupon dulu, diary aku suka main skip-skip hari dan tarikh. huehuehue. Asal ada mood, aku menulis. Asal ada mood jugak, aku meluahkan. Dulu stop menulis diary harian sebab ada dan terhasilnya blog ni. 

But now, aku rasa, kewujudan secret diary memang patut untuk aku..
Dalam diary daripada A-Z boleh kita ceritakan. Perasaan kita, emosi kita, suka ke, duka ke, and bla bla bla..