Tuesday, January 10, 2012

Dekorasikan rumah anda dengan mudah?


Assalamualaikum dan salam satu minggu tak update blog. haha. Okay-okay, kali ni aku tak update entry tentang makanan lagi, insaf dah menyamar jadi klon Maria Tunku Sabri. Now, nak jadi Eric Leong pulaknyee ppunnnn..Sepraaiisss..cantik tak cantik tak. hehe. Title entry pon "dekorasi" kan, so Irine pon nak share serba sedikit promotion yang kami dari EyeStudio Photography lakukan. 

Tadddaaaaa..dengar betul-betul taww!


Ok nampak kan gambar dua makhluk Tuhan paling sexy di atas tu kan? Haaa.bukan nak highlight orang je, tapi actually Irine nak highlightkan "frameless border" yang sesuai untuk anda,anda, dan anda di luar sana yang memang sah-sah takde masa untuk deko rumah kesayangan anda :) 


Frameless border ni memang sesuai untuk korang jadikan highlight kat dinding utama dekat rumah korang. Agak-agak kalau kat dinding utama korang tu ada banyak kulapok dan kurap-kurap kusta, jangan risau jangan khuatir biarkan frameless border ni menutup cela-cela yang terdapat di rumah korang..hekhekhek ! 



Benda alah ni pon boleh lah korang jadikan titik focus kat dinding utama koleksi kenangan-kenangan terindah family ke, adik beradik ke, pakwe-makwe ke, Oopsss bahaya.Kang mak ayah korang carik aku.haha. Ok nampak tak gambar besar yang Irine dan Si Aizul ni pegang? Kalau korang nak guna untuk Majlis Pertunangan ke, Perkahwinan ke, cukur jambul ke, segala cukur lah,haaa..ape lagi, benda alah ni boleh dijadikan sebagai penarik perhatian orang yang datang ke majlis bahagia korang tu =) 


Bukan takat small size je ada, but medium size ada, bigger size ada, extra large pon hado ! Kalau korang pandai susun pelbagai size frame yang korang tempah tu, nescaya! kompom meletop dinding rumah korang! Pom! Haaa..cantik kan cantik kan.Menangis Eric Leong tengok rumah korang.heheh.


Untuk korang-korang kat luar sana yang memang busy giler dengan kerja, bussiness and aktiviti harian korang, jangan gadoh! Biar kami lakukan untuk korang :) Meh irine terangkan dengan lebih details.
  • Korang just perlu hantar gambar yang korang rasa paling cantik dan ada momment yang sweet gile untuk dibuat dan ditempah sebagai frame kepada Irine.
  • Gambar yang dihantar kalau boleh biarlah bersaiz besar ( more than 1 mb). Bukan ape, nanti taknaklah gambar tuh pecah-pecah ke, tone colour lari ke..kannnnnn! 
  • Kami akan editkan gambar anda dari aspect tone colour dan sebagainya.
  • Ada beberapa size yang korang boleh tempah iaitu 8 x 12 inch, 11 x 15 inch, dan 16 x 24 inch. ATAU! Kalau korang nak buat besar lagi pon boleh! 



Jom layan frameless border dari EyeStudio Photography yang irine maksudkan tadi :)


See? Tak ke korang rasa berbaloi-baloi untuk cantikkan rumah dan bilik korang tu?
 Dan penat membebel kan, meh Irine terangkan details harga pulak.
  • 8 x 12 inch = RM 28
  • 11 x 15 inch = RM 68
  • 16 x 24 inch = RM 88


From side and back view. Dah siap korang just hang dekat dinding :) Mudah.com kan? 


Bagi sape-sape yang dah takde idea nak hadiahkan apa untuk orang kesayangan anda tu, Irine betul-betul recommend kan cuba buat kelainan sikit dengan menghadiahkan frameless border ni. Ni tak, sikit-sikit nak bagi cake lah ( aku lah tuh), sikit-sikit bagi cupcake lah ( yg tuh lagi aku terasa.haha), sikit-skit kemeja lah, heyyy..macam-macam lah. Nak bagi dekat bestfriend and parents pon boleh :) 






Irine Nadia
BUSSINESS DEVELOPMENT EXECUTIVE

210 LEVEL 2 BLOCK 2
LAMAN SERI BUSINESS PARK
JALAN PERSIARAN SUKAN
SEKSYEN 13, 40100 SHAH ALAM, 
SELANGOR