Thursday, January 26, 2012

My fat lovely cat


Assalamualaikum


Haiwan peliharaan baru. 
Nama dia "tikus penggoda".
Tidak bernyawa, palesuu semata-mata. 
Tapi nampak macam real, cuma nampak fake hidung pink dia tu. huhu

Function : Permainan untuk kucing-kucing dalam rumah ni. hehe


Tadd tadddaaaa! So this is my fat lovely cat. dah selalu sangat interpremm muka dia kat blog ni.
Kucing gemok pemalas. huhu. Puas goda dia dengan tikus mainan tu. Baling and campak jauh-jauh, try gesel-gesel bulu tikus dekat badan dia pon still takde perasaan nak gigit ke ape ke. pelik*  Last-last tuan dia yang gesel-gesel dagu dia. hehe


Tiada perasaan. huhu. 


 Empuk  


Suka part ni. Cubaan untuk mencakar muka tuan dia, 

tapi sayang, kuku pendek cementot. tak tajam. hoho!


Garang pulak muka dia. Mungkin takde mood sebab kena paksa amik gambar. huhu. Ampunn syg!

bye3x