Wednesday, February 22, 2012

Behind the Scene : Shooting TV


Assalamualaikum and Hye readers! 
Tq so much sebab still rajinkan tangan dan jari jemari korang untuk bukak blog Irine ni. hehe. Blog ni masih wujud lagi, jgn risau. ahhhaxxxx.. Cuma waktu dan masa je yang sentiasa jelesssss dengan i :P hihi. Alhamdulillah sebab diberi masa nak updated blog ni lagi :)

Just nak updated, nak dijadikan cerita, hari tu, Irine dapat msg from one of my friend @ facebook. Dapat offer untuk featured dalam tv untuk segmen...segmen ape? haa nnti-nantilah cerita. huhu. 1st time lah kannn. Fikir masak-masak nak ke tak nak, nak terima ke tak,nak tolak nanti rasa macam x patut tolak. Last-last, terima jugak offer tu! haha. Ape perasaan? Owh ok, sumpah nebesss, 1st time. Mata pon tak tau nak pandang mana satu. huhu. Segan pon ye tak ye jugak. i kan pemalu orangnye..huehueheu :') 


Behind the scene
Muka seriussss..sebenarnye cuak..haha. 


Masa interbiuuu. huhu.Tak tau lah ape jadi time ni. hehe. Sopan sungguh!
Yang tepi-tepi ni ialah krew-krew and videographer yang ambil and record video untuk segmen ni.


Setakat ni, 3 keping picture ni lah yang sempat di snap. hehe. Tu pon Irine x sedar ada dan wujudnye gambar ni!  :P

Dah..tu je lah nak cite. huhu. Sekarang ni memang suka updated entry yang sangat ringkas
 tapi berisi. *tgn di dada, mata juling ke atas~

Bye~~