Monday, August 13, 2012

Video Nikah + Bersanding Irine & Amirul



Assalamualaikum.
Just want to share our video solemnization and reception :) 
Before ni Irine dah share video akad nikah dekat facebook. Time tu tak dapat nak share lagi dekat blog, sebab tak upload dalam youtube. Sekarang dah complete video masa nikah dan video masa bersanding.

Ingat lagi kan entry Irine yang Part 1 : Solemnization  masa awal-awal aritu? Bagi sesiapa yang drop comment tanya macam mana suasana adat "Lafaz Sakinah" tu, boleh lah tengok adat tu dalam video ni. Irine nak menceritakan suasana tu dengan lebih details pon tak berapa tau sangat, dalam video nikah ni akan yang cerita dan menggambarkan suasana sebak time tu. Dalam video nikah ni dapatlah jugak korang feel2 sebak + sedih sikit :') Untuk video bersanding, bolehlah tau serba sedikit macam mana cara irine dan suami start kenal (sikit je, x banyak..hihi)..

Thanks to our videographer Lhmediatv ! :) Dalam masa sebulan video dah siap. cepattt dan pantassss..! They are highly recommended! 





Video Nikah 29 June 2012

.
.
.
.
.
.
Video Bersanding 30 June 2012 
Complete sudah cerita dan kisah Irine :)
the end~
-