Friday, September 14, 2012

I want to let go my Coach Poppy Collection.Anyone intrested?


Assalamualaikum semua.
Short entry from me..hehe. Owh ok ok, before tu nak tanya, ada sesiapa peminat Handbag Coach? Irine nak let go one of my collection. Coach Poppy Handbag.

Details :-

  • 100% Original Coach
  • 100% NEW! Tak pernah guna, still ada tag lagi dekat tepi handbag kalau perasan dalam gambar ni.
  • Reason to let go : Dah ada handbag coach yang lebih kurang sama design macam Coach Poppy ni.hehe. Beli time sebulan sebelum nak kawen (padahal bag hantaran baru je beli  time tu..ggrrr)
  • Price : RM 650 
  • SOLD!



Coach Poppy (PINK)




Dalam handbag ni serba pink..
Cantikk kannn?