Tuesday, September 11, 2012

SALE !! Special Inner Neck Medina by Irine Sweethouse :)


Assalamualaikum . Hye semua.
Untuk hari ni, macam yang Irine janjikan di facebook dan instagram, Irine akan start buat jualan untuk inner "special" ni. Owh lupe, sebelum tu bagi yang tak tau lagi, sepanjang tiga-tiga majlis Irine (nikah,resepsi dan bertandang), Irine tak guna langsung tudung awning keras. Alasannya sebab susah nak carik awning tudung yang mengikut bentuk muka. Bagi bentuk muka yang bulat macam Irine, Irine lebih suka pakai inner tudung. Tapi bukan inner yang biasa. Inner yang Irine jual ni best dan special sikit sebab bila pakai tidak perlu nak tetas-tetas lagi di bahagian belakang inner. Dannnnnn, korang perlu tau jugak, inner yang Irine jual ni material lycra dan bukan inner pendek, tapi inner neck. 

Kenapa korang semua patut cuba inner yang Irine jual ni? 

  • Inner ni ada jahitan special tersendiri, berbeza dengan jahitan inner lain.
  • Inner ni sejenis inner neck yang boleh dipakai harian, especially bila pakaikan dengan shawl, (shawl kan jarang), boleh cover bahagian leher. Daripada pakai inner separuh, better pakai inner neck kan?
  • Inner ni bila pakai tak perlu nak risau kalau pakai akan jadi senget ke ataupun risau inner ni jadi tak selesa disebabkan selalu bergerak ke depan bila pakai or whut so ever..
  • Inner ni senang dibentuk mengikut gaya dan cita rasa kita. Macam Irine, Irine lebih suka bentukkan inner Irine nampak muka jadi bujur dan tarik inner tu ke tepi pipi. Ada sesetengah inner bila pakai, akan berada di atas daripada pipi. Itu yang akan menampak pipi kelihatan seakan-akan tembam .
  • Ada yang tanya, inner ni Irine pakai dan letak awning ke? Jawapannya, tidakkkkkkkkkk :) Inner ni memang dah nampak terletak dekat muka bila pakai. 
  • Inner ni sejuk dan tak panas. Jenis material lembut.
  • Bagi bride to be yang rasa-rasa macam nak cuba pakai inner ni time hari bahagia anda, highly recommended! Korang boleh beli inner kosong daripada Irine ni, dan create something different hanya dengan jahitkan beadings dekat atas dan tepi inner (macam inner cream yg Irine pakai time nikah).
  • Inner size : FREE SIZE :) Sesuai untuk semua yang ingin kelihatan muka bujur :p 

Contoh-contoh gambar inner yang Irine pakai semasa majlis Irine, boleh dilihat dalam link entry di bawah ni :- 




Inner Neck Medina

Price : RM 29
(not including postage)



Koleksi color inner neck Medina


Inner neck Medina 001

Inner neck Medina 002

Inner neck Medina 003

Inner neck Medina 004

Inner neck Medina 005

Inner neck Medina 006

Inner neck Medina 007

Inner neck Medina 008

Inner neck Medina 009

Inner neck Medina 010

Inner neck Medina 011

Inner neck Medina 012



Untuk 1st batch ni adalah stock permulaan. Jika stock habis, setiap minggu inner ini akan direstock.


Sila baca dan fahamkan berkenaan stock inner di bawah ni :-

  1. Inner neck Medina (1st batch) akan diambil order sehingga hari Jumaat ni, 14 September 2012. Procedure order dan bayaran boleh refer di website Irine Sweethouse
  2. After 14 September, order akan ditutup, dan proses jahit daripada tailor akan mengambil masa 3-4 hari (tidak termasuk hari sabtu dan ahad).
  3. Irine akan postkan inner pada customer selepas siap dalam masa 3-4 hari untuk setiap batch.
  4. Date untuk next batch akan diupdate dari semasa ke semasa.

Untuk order, boleh order di website IRINE SWEETHOUSE di bahagian
"Fashion - Inner Neck Medina"




Shopping for beauty, health & satisfaction