Tuesday, March 12, 2013

Produk kegunaan selepas bersalin


Assalamualaikum. Hye.
Dalam blog Irine rasanya mmg banyak Irine dah sharekan serba sedikit apa yang Irine pakai semasa mengandung. Terutamanya produk losyen mustajab ni :) Macam yang lepas-lepas Irine kenalkan and share satu-satu 3 jenis haruman losyen mustajab iaitu Delima, Rose dengan Jasmine . Ramai jugak yang tagged Irine yang diorang pon dah beli and puas hati! hihi. 

Ok satu lagi losyen mustajab yang Irine nak share kali ni ialah jenis "lime and ginger extract".
Eh jangan salah faham tau, Irine cakap siap2 irine tak sapu pada perut. Yang ni antara salah satu produk yang Irine dah sediakan dalam list keperluan selepas bersalin. Sekarang pun rasanya banyak benda dah yang Irine dah patut sediakan selain daripada set bersalin. Irine pilih losyen mustajab yang color hijau ni sebab jenis limau nipis, best dan panassss :D 

Sebenarnye terpengaruh jugak Irine dengan certain mummy to be yang lain, diorang pon ada beli losyen ni untuk kegunaan lepas bersalin. Jadi, irine pun follow je memandangkan Irine memang dah lama amalkan losyen mustajab, nak proceedkan jugak sehingga lepas bersalin :)


Ni antara kelebihan Losyen Mustajab Pati Halia Limau Nipis ( Rm 24 Sm/Rm27 SS)
  • Untuk kegunaan wanita selepas bersalin
  • Mengurangkan kedutan pada kulit
  • Menghilangkan rekahan pada perut dan pinggul
  • Menyingkirkan toksin dan anti bakteria

Jap-jap, Irine ada ternampak dekat Facebook Dunia Herbs, sekarang ni bermula dari 1 Mac 2013 hingga 31 Ogos Dunia Herbs ada buat promosi untuk produk Losyen Mustajab Pati Halia Serai + Losyen Mustajab Pati Halia Pegaga dengan harga Rm 30.00 sahaja! Murahhhhhhh ok! tapi, tapi, promosi ni dalam bentuk kombinasi je. Maksudnya, promosi ni sah dalam 3 kombinasi iaitu :- 

1- Losyen Serai + Losyen Pegaga
2- Losyen Serai + Serai
3- Losyen Pegaga + Pegaga





Haaaa best kan? Murah pon murah! Kalau nak tau, irine dah banyak dah collection losyen mustajab ni. Kadang2 beli banyak2 jenis bukan untuk Irine sorang, tapi bagi mak ayah guna and suami pon guna jugak :)

Nak tau lebih lanjut pasal ni, you all boleh like facebook dan tengok2 website dunia herbs :)


Facebook : DUNIA HERBS  
Dunia Herbs Website : http://duniaherbs.com.my/dhv2/