Tuesday, April 23, 2013

Betul-betul mustajab


Assalamualaikum. Hye. 

Rasanya dah nak masuk berapa bulan dah Irine guna dan amalkan losyen mustajab. hehe. Losyen yang banyak bantu Irine sebelum dan semasa mengandung. Dan lepas ni pulak akan guna selepas bersalin pulak. Setiap malam Irine akan make sure guna losyen pati halia mustajab untuk disapu pada bahagian2 tertentu macam kaki, sendi dan otot. Tu yang boleh mengurangkan sakit2 dan lenguh sepanjang seharian pergi dan ulang alik dari kelas.


Bila dah hari-hari dan tiap-tiap malam guna losyen, memang kering laa botol losyen ni. Habis dah botol pertama, terus sambung botol losyen kedua pulak :) Paling Irine suka ialah haruman Rose dan Haruman Delima. Dua-dua jenis haruman ni yang Irine selalu guna dan bawak pegi kelas sekali. 

Ramai jugak yang share pada Irine yang after review product ni. Semua cakap besttt! Dan korang yang belum cuba patutt beli dan try jugak!



  








 

Thanks sangat yang share pada Irine. Eh kejap, Irine tak jual tauuu losyen mustajab ni. hehe. Sebab ada yang ingat Irine jual :P Kalau ada sesiapa nak beli or nak tau details tentang losyen mustajab ni, boleh tengok dekat sini.

LIKE Facebook Page : DUNIA HERBS  
Dunia Herbs Website : http://duniaherbs.com.my/dhv2/

 Worth it kalau beli losyen ni sebab kalau yang jenis ada haruman ni cuma Rm 24 bg semenanjung and Rm27 untuk Sabah dan Sarawak. Satu botol tu kalau korang guna tiap2 hari macam Irine boleh tahan dalam 2 bulan lebih. Kalau guna jarang-jarang, boleh tahan berbulan-bulan. jimat! :)

 Ok tu jelah untuk malam ni :)


Bye, Assalamualaikum..