Thursday, April 11, 2013

Room decoration




Comel tak? hehe. 
Dah lama beli and buat, tapi tengah tunggu masa nak gantung and letak dekat bilik baby nanti. hehe. 
Rasa macam tak sabar pulak nak start deco2 bilik untuk anak sendiri. nasiblaa kalau keluar lelaki semua pink, sana pink, situ pink. 

Hai laaa anakkk..untung laaa....

*padahal bilik sendiri pon kosong lagi.ahax!


p/s : Owh yer, sebenarnya dulu ingat kalau dapat anak nak panggil mama dan papa. Tapi husband lagi prefer ibu dan ayah (katanya muka Irine lagi sesuai anak panggil ibu, nampak lagi lembut je..hihi). Takpelah, mama ke, mak ke, ibu ke, ummi ke, bonda ke, same jeeeeee takde beza! :)