Friday, September 13, 2013

WADROBE CLEARANCE ! Pre-loved SALE!



Assalamualaikum semua.
Macam yang Irine janjikan, malam ni Irine akan update lagi beberapa helai dress/skirts/pashmina/shawls untuk wardrobe clearance/pre-loved sales :) Sape yang dah biasa penah tgk blog Irine daripada dlu lagi memang akan ada pre-loved sale ni.hehe. 

Sebelum nak order, sila baca ni dulu okeh untuk mengelakkan kekeliruan :-
  • Make sure SERIOUS BUYER! setakat nak email and order main-main, make sure elakkan buat dosa kering. (haha).
  • Kesemua koleksi dalam pre-loved sale ni mostly baru2 lagi. Ada yang beli tak penah pakai pon ada dan ada jugak sekali pakai  & 2-3x. 
  • Condition baju jangan risau, still in good condition. 
  • Kesemua koleksi pre-loved yang akan dijual jangan risau ada bau busuk ke ape ke, macam yang sebelum2 ni Irine dah pegi anta DOBI siap2 semua pakaian ni tauuu! *make sure kalau sampai nanti cium puas2 bau sabun*
  • First come, first serve basis.
  • Reservation only 24 hours sahaja! (sebab dulu penah kasi lama-lama, tp ada ramai customer yg last2 tu nak cancel order, kesian customer yang dalam waiting list)
  • Payment boleh dibuat dalam Maybank or Cimb Account yang akan diberi dalam full details.
  • Harga yg dalam gambar ni tidak termasuk lagi dengan postage pos laju.


Untuk order, sila siap-siap anta details macam ni pada Irine k :)

NAMA :
ALAMAT :
NO.PHONE :
CODE BAJU : 
EMAIL : 

dan hantarkan order pada
irinemarcello@gmail.com


LONG/MAXI DRESS


CODE 1 
RM 55 
  • NEW! 100% good condition.
  • Brand : Nicchi
  • Size : S 
  • *yang ni sape rasa dia tinggi 160cm ke atas boleh beli sbb irine pakai labuh
  • SOLD!


CODE 2 
RM 40
  • NEW! 100% good condition.
  • Brand : Thepoplook
  •  FREE SIZE
  • SOLD!

CODE 3 
RM 35

  • Size : M



CODE 4 
RM 30
  • SIZE : Fit size S-M
  • Sesuai pakai dengan long cardigan
  •  SOLD!

CODE 5 
RM 30
  • SIZE : Fit size S-M
  • Sesuai pakai dengan long cardigan
  • SOLD!



CODE 6 
RM 25
  • SIZE : Fit size S-M



CODE 7 
RM 30

  • NEW! 100% good condition.
  • Brand : Thepoplook
  •  FREE SIZE
  • Breastfeeding Friendly (ada button)
SOLD!


CODE 8 
RM 40
  • NEW! 100% good condition. 
  •  FREE SIZE 

  • SOLD!

    CODE 9
    RM 40
    •  FREE SIZE
    • SOLD!



    Contoh baju macam model dalam ni pakai :) Sesuai matchingkan dengan jeans or skirt pon boleh.
    Credit pic to Modish Mode House


    CODE 10
    RM 30
    • SIZE : 38 
    SOLD!


    CODE 11
    RM 20
    • SIZE : Fit size M-L
    • Sesuai pakai dengan long cardigan
    • SOLD!


    CODE 12
    RM 25
    •  FREE SIZE
    • Sesuai for formal/casual. boleh matchingkan dengan seluar slack @ skirt
    SOLD!




    CODE 13 
    RM 25
    •  FREE SIZE
    • Sesuai for formal/casual. boleh matchingkan dengan seluar slack @ skirt
    • SOLD!



    CODE 14
    RM 15
    •  FREE SIZE
    • Sesuai for formal/casual. boleh matchingkan dengan seluar slack @ skirt
    • SOLD!


    CODE 15 
    RM 20
    • SIZE : S-M
    • Sesuai pakai dengan long cardigan
    • SOLD!
    •   



    CODE 16
    RM 30
    • NEW! 100% good condition. Beli tapi tak pernah pakai.
    • SIZE : S
    • Breastfeeding Friendly
    • Brand : Mumsdream
    • SOLD!



    CODE 17 (Jumpsuit)
    RM 20

    • NEW! 100% good condition.
    • SIZE : S-M
    • Brand : Thepoplook
    SOLD!

    CARDIGAN



    CODE 18 (Long Cardigan)
    RM 30
    • FREE SIZE
    • SOLD!


    CODE 19 
    RM 20
    • NEW! 100% good condition.
    • SIZE : FREE SIZE
    • Brand : Thepoplook
      • SOLD!



    CODE 20
    RM 20
    • SIZE : S (but can fit to M size)
    • Brand : Cotton On
    • SOLD!
    •   

       
    CODE 21
    RM 20
    • SIZE : FREE SIZE
    • SOLD!
    •  


    CODE 22 
    RM 35


    • SIZE : FREE SIZE
    • SOLD!


    Contoh Irine pakai :) 


    CODE 23 (outerwear cardigan)
    RM 15
    • SIZE : FREE SIZE
    • Brand : Modish Mode House

    Contoh model gayakan outerwear cardigan


    CODE 24 (outerwear cardigan)
    RM 15
    • SIZE : FREE SIZE
    • Brand : Modish Mode House

    SKIRTS




    CODE 25 (princess cuts)
    RM 35
    • SIZE : FREE SIZE
    •  SOLD!


    CODE 26 
    RM 30
    • NEW! 100% good condition
    • SIZE : FREE SIZE
    SOLD!



    CODE 27 (lace skirts)
    RM 45
    • SIZE : FREE SIZE
    • Brand : Thepoplook
    • SOLD!

     CODE 28 
    RM 40

    • SIZE : FREE SIZE
    • Brand : Button My Buttons
    • SOLD!

    CODE 29 (skirt kembang/denim color) cantikk!
    RM 40 

     FREE SIZE
    • SOLD!


    INSTANT HIJAB


    CODE 30
    RM 35
    • NEW! 100% good condition
    • SIZE : M
    • Awning lembut macam inner syria tapi bersambung
    • Brand : Radiusite
    • SOLD!


    Contoh macam tudung awning lembut dekat atas ni. tapi yang ni Irine pakai lain, lebih kurang sama :)



    CODE 31
    RM 35
    • NEW! 100% good condition
    • SIZE : M
    • Awning lembut macam inner syria tapi bersambung
    • Brand : Radiusite
        • SOLD!


    CODE 32 (outerwear syria, inner tidak disediakan)
    RM 35
    • NEW! 100% good condition
    • SIZE : M
    • SOLD!


    CODE 33
    RM 35
    • SIZE : M
    • Awning keras 
    • Brand : Pearl Haya
      SOLD!



    CODE 34
    RM 35
    • SIZE : M
    • Awning keras
    • Brand : Pearl Haya
    • SOLD!


    Contoh gambar Irine pakai tudung ni masa pre wedd photoshoot.


    CODE 35
    RM 30
    • Free size boleh tutup dada, tudung ni macam tudung pusing tau.
    • Awning lembut macam inner syria tapi bersambung
    • SOLD!

    PASHMINA



    CODE 36
    RM 30
    • NEW! 100% good condition
    • Material tebal
    • SOLD!


    CODE 37
    RM 30
    • NEW! 100% good condition
    • Material tebal
        • SOLD!



    CODE 38
    RM 15
    • SOLD!



    CODE 39
    RM 20
    • NEW! 100% Good condition
    • SOLD!



    CODE 40
    RM 20

    • NEW! 100% Good condition
    • SOLD!


    CODE 41
    RM 15
    SOLD!



    SHAWLS 



    CODE 42 (glitter shawl) 
    *dia macam satin kilat2 sikit, material x sama macam satin yg biasa tu, dia macam satin ada jalur2 sikit.best senang bentuk.

    RM 15
      • SOLD!



    CODE 43 (glitter shawl) 
    *dia macam satin kilat2 sikit, material x sama macam satin yg biasa tu, dia macam satin ada jalur2 sikit.best senang bentuk.

    RM 15
    SOLD!



    CODE 44 (glitter shawl) 

    RM 10
    SOLD!



    CODE 45
    (cotton shawl, lebar dan panjang, senang bentuk) Material sejuk

    RM 25
    • SOLD!


    CODE 46 (chiffon)

    RM 10
    SOLD!




    Contoh irine pakai shawl merah ni :) 



    CODE 47 (chiffon) *lebar dan panjang

    RM 10
    • NEW! 100% good condition
    • SOLD!




    CODE 48 (chiffon) *lebar dan panjang

    RM 10
    • NEW! 100% good condition
    • SOLD!


    CODE 49 
    (chiffon, hujung shawl tu ada design berombak2. cantikk, bila pakai terletak dekat bahu atau atas kepala)

    RM 10
    SOLD!





    CODE 50
    (yg ni cantikk sbb dekat bahagian muka tu ada corak2)
    Chiffon

    RM 15
    • SOLD!



    CODE 51
    (crumple shawl, x yah iron pon dia memang style kedut2)
    Cotton

    RM 5

    SOLD!






    CODE 52 
    (crumple shawl, x yah iron pon dia memang style kedut2)
    Cotton

    RM 5
    SOLD!



    CODE 53
    (crumple shawl, x yah iron pon dia memang style kedut2)
    Cotton

    RM 5
    • SOLD!





    CODE 54
    (crumple shawl, x yah iron pon dia memang style kedut2)
    Cotton

    RM 5
    SOLD!