Thursday, November 28, 2013

Covergirl Eternity Magazine November/Disember


Assalamualaikum :)
Hello.

Sambungan entry yang lepas. 



Cover Magazine for Eternity Edisi Bumper bulan November/Disember :)
Sebenarnya shoot ni kira last minute jugak lah seminggu sebelum Irine nak continue study balik. Before ni pernah dapat offer yang sama tapi sebabkan time tu Irine tengah pregnantkan baby Medina, so kita postponed kan dulu shoot ni tunggu selim melim dulu. haha.

Mesti korang pelik kan tak nampak pun magazine ni jual dekat kedai, Korang carik lah dekat mana-mana kedai buku ke, 7E ke, library ke (erk ada eh.huhu) memang takkan jumpa. hehe
Memeyyy laaa sebab yang bestnya magazine Eternity ni dia magazine online which is kita boleh baca satu magazine ni secara online dan hanya menghadap screen computer/laptop/phone pon bolehhhh :)

Kalau korang peminat fanatik blog Kak Fatin Liyana mesti pernah perasan dia pernah featured jugak dalam magazine ni :) Irine pun kenal magazine ni daripada kak fatin la. hehe. Selain tu, yang pernah jadi cover magazine ni blogger Kak Maria Elena, Heliza Helmi, blogger Fatin Suhana, Anuar Zain, Juara Dara.com Ameera Zaini, Lisa Surihani & Yusry and lain-lain lagi. nak tau banyak lagi pi la terjah website nye :)

Magazine Eternity ni dia lebih fokuskan kepada pembaca yang selalu online. Sambil-sambil online, sambil-sambil baca magazine ni. Jimat pun op koss laa sebab tak payah beli pun :) Free of charge baca! hehe.





Nak baca lebih lanjut dan jelas tentang Irine sebagai wife, student dan pada masa yang sama seorang ibu, boleh baca Magazine Eternity ni secara online di SINI and boleh "LIKE" facebook page mereka di SINI 

last but not least, thanks again kak Aishah, Kak Azlia Idha, Kak Sarah Hata, and Abg Azhar sepanjang shoot ni berlangsung :) 


Ok lah, tu je entry buat kali ni :)
Jumpa entry yang akan datang ok! 


Bye, nak pi peluk anak tengah tido kat dalam bilik tuuu.