Monday, April 21, 2014

Cap ibu dan anak


Assalamualaikum and hi all :)

For the 1st time, ibu dengan Medina shoot sama-sama untuk magazine without ayah dia.hekhek!
Dah jadi mak-mak ni, takde dah nak featured majalah untuk remaja-remaja lagi. Sobsob.
tapi tak bermakna aku tua! haha. 


Ayah la yang banyak main peranan dalam ni acah-acah Medina dari jauh untuk kasi dia gelak and pose menarik sikit. hehe.



sebenarnya lepas shoot ni pon aku dengan penuh redhanyaaa apelah akan jadi dengan gambar Medina nanti sebab bersilat jugaklah ibu dia masa ni geli2 geletek dia. haha.





Majalah Keluarga je. hehe.
Keluaran bulan Mei :)

tata..
tu je nak cite. hehe

Salam sayang, 
Ibu Medina