Monday, October 20, 2014

Baby balancing


Assalamualaikum!

Ni antara hobby si bapak dengan si anak. ngehh.
Balancekan kaki dan badan baby atas tapak tangan. Selalu kalau tengok, mak pak zaman2 dulu suka buat macam ni. Tu yang si ayah Medina suka sangat buat macamni, sampaikan Medina bila letak atas tapak tangan nampak lah muka gedik dia tu, gelak terkekek2 dia. Aku x berani lahh, sebab kalau buat macam ni orang yg pegang tu tangan kena kuat. Medina macam dah biasa dari kecik, sampai sekarang dia balance sendiri kan badan, tapi kadang2 tak jadi jugak.hehe. Behind the scene korang tak tengok lagi macam mana. hehe.



Muka selamba jerk dia ni --' 








Btw, ada yang tanya, macam mana buat tu, edit eh. mana ada.haha. real ler!
berat Medina 10kg. maybe sebab tu boleh imbang kot ringan. hehe.
Ok tata! tu je nak update nye, nak jadikan gambar kenangan letak kt blog.hehe