Sunday, October 14, 2018

Walker U-Baby untuk anak

October 14, 2018

Assalamualaikum hye :)

Pejam celik pejam celik, dah 3 minggu berpantang. Kejap sungguh rasa. Rasanya kali ni lah paling cepat masa berlalu tau. Tak rasa macam berpantang pun walaupun hari-hariku berkain batik dan makan kena pantang. 

Anyway, dalam waktu berpantanag ni ibu lari kejap nak bergambar dengan anak teruna sorang ni. 


haaaa, ada tak ibu-ibu/parents dekat sini yang sedang survey walker untuk anak masing-masing? Irine nak recommendkan walker yang macam Abg Umar duduk nih. 

Walaupun Abg Umar dah umur 2 tahun, tapi walker ni jugak dia nak masuk sebab best dan selesa sangat-sangat. Adakah dia feeling-feeling baby lagi? Tapi duduk santai-santai boleh la sebab ibu nak kena simpan elok-elok untuk adik dia nanti :)

Ok meh-meh Irine perkenalkan walker ni EXCLUSIVE daripada U-Baby (Genuine Product). Irine recommend sangat-sangat kalau ada ibu-ibu/parents dekat luar sana yang sedang cari walker, please lah beli brand U-baby walker ni !

Walker ni siap ada toys sekali dekat bahagian depan tu, so memang selalunya baby-baby akan suka dan terhibur ! Toys yang dipasang dekat walker ni siap ada lagu dan sound macam-macam tau (English music). Senang cerita complete dan Irine bet baby-baby mesti suka! Bila anak kita suka, parents pun rasa puas hati sebab beli barang yang berbaloi kan? 


Irine listkan apa yang bestnya Walker U-Baby ni dan ciri-ciri dia dulu ok? :-

comfortable fabric seat
with amrest
8 rolling wheels .
effective stopper
able to fold flat for easy storage and travel
cute design! (Sila swipe gambar last,ada pilihan color and design) 

Boleh digunakan start from 6 months to 24 months ! For me, walker from U-baby ni besttttt dan patut  masuk dalam list siap-siap if u perlukan. 


Walker U-baby ni ada beberapa pilihan color tau. Ada pink jugak. Sesuai sangat untuk baby boy dan baby girl ! 

Oh ya, U-Baby ada buat GIVEAWAY tau! For those yang nak menang hadiah walker U-Baby macam ni, boleh tengok syarat-syarat dekat link post bawah ni tau. Just click je. 





Mana tau rezeki u all menang hadiah kan? 

Follow instagram :  @ubaby.my
"Like" Facebook :- U-Baby









Tuesday, October 9, 2018

Lahirnya anak ke-4 & kronologi bersalin

October 09, 2018

Assalam wbt. 
Fuhhhhh, barulah ada masa nak pegang laptop dan menaip dekat blog. Susah bebeno nak luangkan masa dekat depan laptop, asal pegang nak bukak je, anak nangis. Asal nak bukak blog je dah ready nak type, anak-anak gaduh! Wehhhhh wuwuwu. T____T haha. 

Apa-apa pun rasa tak lengkap pulak kalau tak sharekan berita kelahiran anak ke-4 dalam blog ni. Alhamdulillah, 2 minggu lepas dah pun selamat melahirkan anak ke-4. Pejam celik pejam celik, dah 4 orang dah anakku.wuwuu. Ramai pulak rasa hihi. Soalan paling ramai tanya, 
"irine nak pregnant lagi tak"