Friday, December 13, 2019

Bestnya Nasi Kandaq!

Assalamualaikum!


Hi Irine saja nak post ssantai-santai waktu pagi ni sebab rasa mood nak post something dekat blog tapi macam tak tahu apa nak tulis sangat haha. So Irine saja nak share video makan-makan ni sebab kalau tengook video makan mood lagi HAPPY kan..hehe

Ni video masa Irine pergi Penang makan NASI KANDAQ di Restoran Hameediyah!
Memang sedap bukan macam kedai biasa tau. Dan yang bestnya Irine pergi dengan husband bawak Hud balik hari haha. Bayangkan dari Shah Alam ke Penang semata-mata nak makan NASI KANDAQ Hameediyah. Tapi memang berbaloi!

So layan video jela terus ok so korang boleh nampak dan 'rasa' keenakan makanan di Restoran Hameediyah ni.. Jom!




okay bye!
Jangan lupa follow @irinenadiabeauty di Instagram :)